Un mare numar de utilizatori englezi de iPhone au intarziat luni la serviciu, din cauza unei defectiuni a ceasului incorporat in telefon, care nu a trecut automat la ora de iarna.

Ceasul ultimei versiuni a smartphonului Apple s-a potrivit automat la noua ora, dar softul de alarma a ramas blocat la ora de vara.

Producatorul de calculatoare si telefoane american Apple n-a avut inca niciun comentariu despre aceasta defectiune. Firma a anuntat insa luna trecuta ca va trece la rezolvarea unei probleme similare constatate in Australia, cand alarma s-a declansat cu o ora mai devreme, in momentul trecerii la ora de vara in aceasta tara.

iPhone 4, a patra generatie a aparatului multifunctional care a revolutionat domeniul, se vinde foarte bine in toata lumea, chiar daca a facut obiectul unor critici din cauza problemelor de antena si de receptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.