Profesorii unui baiat autist din Marea Britanie i-au construit acestuia o cusca in curtea scolii, in care sa isi petreaca timpul in pauze, departe de colegii sai. Parintii tanarului au ramas socati la vederea structurii.
Familia tanarului in varsta de 18 ani i-au rugat pe directorii institutiei sa-i asigure un loc special fiului lor, care isi petrece timpul departe de ceilalti elevi, din cauza formei severe de autism de care sufera. Solutia profesorilor? un tarc cu grilaj, asemanator celor pentru caini, potrivit Libertatea.
  • Cusca tanarului, comparata cu orfelinatele din Romania

"Este incredibil. Baiatul ar trebui sa fie lasat sa stea cu ceilalti elevi si sa invete, nu incuiat intr-o cusca. Parintii nu pot decat sa le multumeasca profesorilor care s-au ingrijit de tanar atat de mult, dar aveau deja destule pe cap si fara sa descopere acest ceva care arata ca si cum ar fi iesit din orfelinatele din Romania", a declarat Polly Tommey, fondatorul asociatiei Autism Trust.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.