Opera de stat din Viena si-a concediat una dintre cele mai bune balerine, deoarece a pozat in ipostaze provocatoare.
Potrivit Jezebel.com, Opera din Viena a concediat-o pe dansatoarea solo Karina Sarkissova, dupa ce aceasta a aparut in fotografii nud in revista pentru barbati Wiener. Aceasta a mai avut o intentie anterioara de a poza dezbracata in numarul din iunie al Penthouse, insa, la fel Opera i-a interzis orice alta forma de arta decat dansul.

Directorul Operei, Dominique Meyer, a confirmat ca aceasta a fost concediata pe 23 august, imediat dupa ce numarul revistei a aparut pe piata, care, potrivit acestuia, ar fi socat prin imaginile socante de la sectiunea "Sex". Potrivit The Telegraph, acesta a fost de asemena deranjat si de descrierea de pe coperta, care face referire la Karina Sarkissova: "Balerina goala, baletul asa cum il iubim noi".

Sarkissova este o dansatoare austriaca, de origine rusa. Aceasta s-a nascut in 1983, s-a pregatit alaturi de faimosii dansatori ai Baletului Balshoi, in 2000 alaturandu-se trupei de balet a Operei din Viena.

Dupa ce a fost concediata, Sarkissova a declarat public ca s-a simtit discriminata si cel mai probabil va da conducerea Operei in judecata pentru nedreptatea comisa, relateaza ibtimes.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.