Un print saudit este acuzat ca si-a omorat in bataie un servitor intr-un hotel luxos din Londra.
Potrivit Reuters, camera de supraveghere din hotelul unde acesta era cazat a surprins tratamentul pe care acesta i-l aplica servitorului sau. Un tribunal britanic a adaugat ca pe langa agresiunea fizica, asistentul a fost supus si unor numeroase agresiuni sexuale.

Bandar Abdulaziz, gasit mort intr-o camera de hotelul Landmark, din centrul Londrei, pe 15 februarie, acest an, a fost tratat inuman de printul Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud. Acesta din urma este fiul nepotului regelui saudit, iar mama sa este fiica regelui.

In apararea sa, printul a recunoscut agresiunea din lift, dar nu si crima din camera de hotel. Acesta a declarat ca el si ajutorul sau au fost atacati si jefuiti pe strazile din Londra, cu o saptamana inainte de moartea lui Bandar Abdulaziz. In plus, potrivit newsfeed.time.com, a adaugat ca el si servitorul sau erau "prieteni si egali", iar agresiunile sexuale sunt scoase din discutie deoarece este heterosexual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.