Incepand de astazi, Mark va fi filmat live, doar in lenjeria intima, timp de 25 de zile pentru a informa barbatii despre cancerul testicular si a stange fonduri pentru aceasta cauza.
Fiind el insusi un supravietuitor al acestei boli, barbatul stie ca peste 900 de canadieni sunt amenintat anual de cancerul testicular. Petrecand 25 de zile in fata unei camere video si transmitand live activitatile sale timp de 3 saptamani si jumatate, in interiorul casei sale din Toronto, Mark spera sa-i faca si pe alti barbati sa mearga la doctor si sa se trateze sau in cele mai fericite cazuri sa faca donatii pentru cei care sufera de aceasta afectiune.

Potrivit digitaljournal, daca reuseste sa stranga 25,000 de fani pe pagina de Facebook, compania canadiana de lenjerie intima pentru barbati, Stanfield's, va dona 25.000 de dolari care vor merge in conturile Societatii canadiene de Cancer, care ajuta si informeaza bolnavii de cancer testicular.

"Ca si fost bolnav de cancer testicular, este foarte important pentru mine sa ajut tinerii sa se informeze despre aceasta boala si riscurile ei, mai ales pentru ca baietii o pot contacta de la 15 ani", a declarat Mark. "Sa pot sa stau toata ziua in chiloti acasa timp de o zi, suna minunat, insa 25 de zile, este deja o provocare. Sper ca voi reusi sa ridic un semnal de alarma in beneficiul acestei cauze si sa jut barbatii de toate varstele din Canada", a mai adaugat militantul.

Vizitati site-ul guyathome.com. unde puteti face cunostinta cu Mark si va puteti astepta de la o intalnire romantica, o cina cu Mark sau o lectie de yoga, depinde ce acesta are in programul zilnic.

Potrivit Societatii canadiene de Cancer, foarte multi barbati tineri cred ca lor nu li se poate intampla asta si nu realizeaza ca aceasta forma de cancer, cancerul testicular este un pericol real.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.