Doi detinuti de la Penitenciarul Timisoara si-au creat conturi pe Facebook, printre preferintele lor aflandu-se Alina Plugaru si Andreea Banica.
Potrivit Gandul.info, cei doi barbati inchisi la Penitenciarul Timisoara, condamnati pentru crima, si-au creat conturi pe platforma de socializare Facebook, au postat mesaje si imagini cu ajutorul unor telefoane mobile cu conexiune la internet, desi, potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Timisoara, Magdalena Radu, celularele sunt considerate obiecte de contrabanda, iar detinerea lor de catre cei inchisi este interzisa.
Claudiu-Daniel Lungu, de 23 de ani, si Ioan Purja, de 41 de ani, s-au declarat fani ai Alinei Plugaru si ai cantaretei Andreea Banica, iar intr-unul din mesaje, intitulat "Parnaie", postat pe 29 septembrie, unul dintre barbati se plange de lipsa prietenilor.

"Oare va imaginati cum e sa ai in fiecare zi aceleasi activitati plictisitoare si lipsite de sens pe o perioada ce se intinde de-a lungul anilor? Oare stiti ce inseamna sa nu ai pe nimeni alaturi cand chiar ai avea nevoie de prieteni adevarati? Oare...oare...oare...", se arata in mesajul scris pe pagina acestuia de Facebook. Cei doi detinuti si-au lasat pe Facebook si numerele de telefon mobil.

Magdalena Radu a mai declarat ca reprezentantii inchisorii s-au autosesizat si au facut, joi dimineata, o perchezitie in camera in care se afla cei doi si au confiscat telefoanele mobile folosite de acestia pentru a crea conturile de pe Facebook. Potrivit Realitatea.net, unul dintre detinuti a precizat ca telefoanele mobile au fost aduse de rude, in timpul vizitelor, desi acestea sunt total interzise.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, purtatorului de cuvant al Penitenciarului Timisoara a mai declarat ca aceasta institutie este dotata cu un aparat care bruiaza semnalul telefoanelor mobile, insa acesta nu functioneaza deoarece, in perioada testelor, locuitorii din zona s-au plans ca nu pot primi sau da telefoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.