Este foarte interesant cum mediul online este foarte critic cu privire la orice derapaj al mass-mediei main stream, de aceea este entuziasmant sa vezi cum blogurile iau atitudine impotriva modului gresit in care ne sunt transmise stirile
Scorpiisigheonoaie.blogspot.com ne explica de ce jurnalistii de la Antena 1 dau vina pe sotie, pentru ca primul-ministru britanic are sosetele rupte.

"Antena 1 prezinta o stire <<inedita>>: David Cameron, primul ministru din Marea Britanie, a aparut la o emisiune cu sosetele rupte. Cei de la Antena gasesc vinovatul si ofera solutia: <<...sotia sa Samantha care, se pare ca, nu prea se ocupa de treburile casnice. Altfel premierul nu s-ar fi facut de ras la una dintre cele mai urmarite emisiuni din Regat>>, observa Mihai, bloggerul care semneaza aceasta postare.

“Iata cum gandirea patriarhala nu tine cont de clasa, aplicandu-se pana si sotiei primului ministru britanic. Invinovatirea sotiilor care nu isi indeplinesc "indatoririle casnice" (cum ar fi peticirea sosetelor sotului) la cel mai inalt nivel politic are rolul de a perpetua aceasta gandire bazata pe inegalitate de gen si a o naturaliza pentru privitorii romani care de acum incolo vor avea justificarea necesara pentru a le cere sotiilor sa le coase ciorapii. Pentru ca nici un barbat nu vrea sa fie facut de ras in public din vina sotiei”
, argumenteaza Mihai, potrivit Garbo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.