Nu incerca acasa! Descopera si tu care sunt mai proaste jocuri ce au la baza un film de succes.
Acest monstru de articol imi trezeste numai amintiri neplacute cand vine vorba de jocuri. Abominatiile ce urmeaza sunt menite sa omoare cu zile toti gamerii din lume, sau sa ii faca sa isi doreasca ca cimpanzeul care a gandit jocurile s-o sfarseasca intr-un laborator de testare nucleara. Filme bune, adaptate in niste jocuri absolut oribile, produse in mare graba pentru a iesi pe piata la timp, dar avand in comun cu originalul doar numele. Stiu ca probabil multi dintre voi au incercat cel putin o asemenea oaroare, fie ca a vrut sau nu, fie ca a dat peste el intamplator pe YouTube, intr-un fel te-ai lovit, la un moment sau altul, de un astfel de joc.
  • Locul 5 – Charlie’s Angels

In acest moment stau in fata monitorului si incerc sa nu debordez de furie. Inca din primul moment in care am auzit de acest titlu ceva nu suna bine. Cand am vazut primul trailer eram deja convins. Dezvoltat de Neko Entertaiment si distribuit de Ubisoft, jocul are o legatura, mica totusi, cu un alt joc din topul nostru. Nimic nu streseaza mai mult un jucator decat o “Diva” in bikini care nu reuseste sa loveasca adversarul decat daca acesta este fix intre coapsele ei. Charles Angels nu numai ca mi-a mancat zilele, dar la vremea respectiva am fost OBLIGAT sa il joc pentru review, sangerandu-mi ochii la propiu din cauza graficii ingrozitoare, vocilor… (a se introduce cuvinte “intelepte”) si a gameplay-ului care te provoca mental sa alegi intre ingerasi pixelati sau ingerasi la propiu. Fara drept de apel, acesta a fost primul joc care m-a facut sincer sa ma gandesc daca nu cumva exista lumea de dincolo. Nu de alta, dar este locul in care as trimite creatorii acestui titlu. Nu numai ca manjeste numele filmului, dar camera jocului este probabil cea mai proasta din intreaga industrie. Pentru aceste elemente si pentru ca, sincer sa fiu, incerc din rasputeri sa nu imi aduc aminte momentele frustrante din joc Charles Angels pentru PS2 si Gamecube este pe locul 5.

Cititi topul complet pe playtech.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.