Patru tinere din Canberra, Australia, au depasit recordul mondial la alergat pe tocuri, dupa ce au participat la o competitie alaturi de 96 de femei si un barbat.
Potrivit Telegraph.co.uk, cvartetul a parcurs 80 de metri intr-un minut si 4 secunde, incaltate cu pantofi cu tocuri de 7.5 centrimetri, in cadrul unei competitii din Circular Quay din Sydney.

Toate cele castigatoare, prezentate colectiv sub numele de Pikettes, sunt studente la Institutul Australian de Spor, au doborat recordul inregistrat anul trecut, castigand marele premiu de 10.000 de dolari (6.000 de euro).

Brittney McGlone, Laura Juliff, Casey Hodges si Jessica Penny au de gand sa-si cheltuie banii castigati pentru a calatori impreuna in Thailanda. Competitia a avut ca scop strangerea de fonduri pentru Fundatia Nationala de Vindecare a Cancerului la San.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.