Sa nu crezi ca nu stim ca iti plac misterele. Tocmai de aceea, suplimentam colectia cu inca cinci!
  • Stiti prea bine cum s-au preocupat nazistii de promovarea rasei pure, aryan. Pentru asta au vrut sa-i extermine pe evrei si pe tigani, ca sa ramana numai ceea ce ei credeau ca sta la baza speciei lor. Sa nu credeti ca germanii nu s-au interesat mult si despre originile acestei rase, despre care se zice ca ar fi ocupat Asia si indeosebi Himalaya, acum mii de ani. In 1935, celebrul Heinrich Himmler primeste "binecuvantarea" de la Hitler pentru a infiinta Ahnenerbe, prima organizatie menita sa desluseasca unele mistere cu privire la rasa aryana.

Nazistii au inceput sa scotoceasca prin multe tari, ajungand pana in Tibet. Acolo, au amplasat radiotransmitatoare si si-au facut tabere permanente. Au actionat asa deoarece credeau ca locul si oamenii de acolo ii pot invata cum sa cucereasca lumea. Putin mai tarziu, academicianul Theodore Illion pleaca in Tibet, unde reuseste sa intre intr-o grupare de calugari care traia sub pamant, intr-un sistem de galerii. Calugarii i-au spus ca ei controleaza toata lumea prin proiectie astrala si telepatie. Lucrurile pareau fascinante, insa Illion a trebuit sa plece imediat cand a primit la cina supa cu carne de om... A ajuns cu chiu cu vai in Germania si i-a povestit Fuhrerului toata intamplarea. Hitler a trimis imediat misiuni acolo, sa caute acea gruparare. Nu i-ar fi cazut rau deloc sa-i aiba pe acei calugari care sustineau ca ei puteau controla lumea... Se pare ca multe documente au incaput pe mana OSS, organizatie care avea sa devina CIA. Cine stie ce relatii au mai avut nazistii cu Tibetul?
  • In noiembrie 2009, publicam un articol despre 10 mituri din trecut. Acolo, ati putut citi despre situatia de la inceputul SUA:

"Pe oricine am intreba cine a fost primul presedinte al SUA, am primi acest raspuns: George Washington. Putini sunt aceia care stiu ca nu Washington a fost primul presedinte acolo. In timpul Revolutiei Americane, Congresul l-a ales pe Peyton Randolph drept primul presedinte. Randolph a pus repede la punct o armata impotriva Marii Britanii, castigand o batalie cruciala la Yorktown. Washington era generalul armatei si abia peste opt ani a fost ales presedinte prin vot public. George Washington a fost primul presedinte ales prin vot de catre populatie, insa nicidecum primul conducator al SUA."


Daca tot am adus vorba despre inceputurile SUA, merita sa stiti ca semnarea Declaratiei de Independenta s-a facut cu o sabie in coasta, gata sa fie infipta adanc de catre englezi. Colonistii britanici nu doreau nici in ruptul capului ca multimea animata de Franklin si Washington sa se separe de sub autoritatea britanica. Oricat de puternici ar fi fost cei doi si oricata barbatie ar fi avut, rolul cel mai important l-a avut un barbat aparut misterios dintre multimi, exact in sala unde trebuia semnata declaratia. Situatia era deja tensionata, britanicii promitand moarte celor care aveau sa treaca de cealalta parte. Un barbat in roba neagra a aparut, tinand un discurs impresionant. Toata lumea era amutita. Ca hipnotizati, oficialii lui Washington au semnat imediat actul, ignorand orice pericol. Apoi si-au indreptat iar privirea catre orator, insa acesta pur si simplu disparuse. S-a vorbit mult despre aparitie. Unii au zis ca era Contele de Saint Germain, altii ca au lider rozacrucian. Ce-i drept, nimeni nu exclus organizatiile secrete, printre care si masoneria. Franklin si Washington erau masoni, iar in SUA, dupa cum a bine a descris si Dan Brown in "Simbolul pierdut", masoneria era puternica. Cel mai potrivit ar fi fost Francis Bacon, mason si autor celebru de carti despre economie, politica si legi. La 13 ani de la declaratie a aparut si declaratia drepturilor omului care, in mod surprinzator, a aparut intr-o forma asemanatoare intr-o carte de-a lui Bacon... Oricine ar fi fost misteriosul barbat, el a stat la baza independentei SUA.

Descopera alte 3 mistere neelucidate pe Yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.