Un student de 18 ani si-a pus capat zilelor, aruncandu-se de pe podul George Washington, dupa ce o caseta in care era surprins facand sex cu alt baiat, a fost postata pe internet.
Colegii sai de camera Dharun Ravi si Molly Wei, ambii de aceeasi varsta cu tanarul Tyler Clementi au fost acuzati ca l-au filmat in secret, in interiorul camerei sale din campusul Universitatii Rutgers, pe 19 septembrie, potrivit digitaljournal.

Ambii tineri se fac vinovati de violarea intimitatii, ceea ce l-a impins pe adolescent sa se sinucida, dupa ce filmuletul in care era surpins intretinand relatii sexuale, a inceput sa circule pe internet.

WPIX relateaza ca Ravi si-a updatat contul de Twitter pe 19 septembrie spunand: "Colegul meu de camera mi-a cerut sa eliberez camera pana la miezul noptii. Am mers in apartamentul lui Molly si am pornit camera video. L-am vazut ca lucrurile se aprinsesera intre Tyler si alt baiat". Contul acestuia a fost mai tarziu sters.

Pe 22 septembrie, Clementi a scris pe contul sau de Facebook: "O sa sar de pe podul GW. Imi pare rau". Chiar in aceea noapte cativa tineri au declarat ca l-au vazut pe aleea podului George Washington. Unitatea portuara NYPD a recuperat din rau cadavrul, care nu avea niciun act de identitate asupra lui.

"Tyler era un tanar cumsecade si un muzician apreciat. Familia sa era devastata dincolo de cuvinte", a declarat pentru WPIX, avocatul familiei Clementi, Paul Mainardi. Tyler Clementi este recunoscuti de foarte multi ca un talentat violonist iar miile de persoane care vor sa-i aduca un ultim omagiu i-au facut un fan page pe Facebook.

"Suntem toti inmarmuriti in fata acestei pierderi tragice a unui tanar, care era talentat si inimos", a declarat pentru The Telegraph, Steven Goldstein, seful gruparii pentru drepturile homosexualilor , Garden State Equality. "Ne-am saturat cu totii sa vedem cum, in societatea noastra, exista unii oameni, cum ar fi acesti studenti responsabili de producerea clipului clandestin, care sunt de parere ca, distrugerea vietii altora, este un sport", a mai adaugat acesta.
Citeste si:
Construcția podului peste Dunăre de la Brăila a intrat în linie...
Construcția podului peste...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.