Patronul unui restaurant fast food din Belgia a depasit cu 11 ore precedenta performanta, reusita de un britanic.
Chris Verschueren, in varsta de 53 de ani, a inceput sa prepare cartofi prajiti in restaurantul sau din Kastel, un sat flamand situat la circa 30 de kilometri la nord-vest de Bruxelles, scrie MEDIAFAX.

El a preparat, in total, 1.500 de kilograme de cartofi prajiti , care au fost vanduti la cornet, la pretul de un euro. Jumatate din incasari vor fi donate unui spital de pediatrie - fiul lui Verschueren, in varsta de cinci ani, fiind hemiplegic de la nastere -, iar cealalta jumatate va acoperi propriile cheltuieli.

Tentativa sa de a stabili un record pentru cel mai mare numar de cornete de cartofi prajiti vandute (15.000) a esuat, insa Chris Verschueren a reusit sa stea treaz 83 de ore. El a avut dreptul la cinci minute de pauza pe ora, pe care le-a economisit. "N-am dormit, insa, dupa 20 de ore, am luat 100 de minute de pauza pentru a face kinetoterapie, un dus si a ma destinde", a declarat acesta pentru agentia de presa Belga.

Campionul nu parea obosit luni seara, dar suferea din cauza catorva accidente minore: "Mi-am fript degetele, ma dor picioarele si am tendinita. Insa nu conteaza, acum voi sarbatori si le voi multumi tuturor celor care m-au sustinut", a spus acesta.

Precedentul record a fost stabilit de un britanic, care a preparat cartofi prajiti timp de 72 de ore, in 1987.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.