Descopera zece aplicatii web based care-ti vor fi de real folos!
Aplicatiile web base au avantajul ca pot fi accesate oricand, fara instalarea pe computer. Cum internetul devine mediul principal de lucru al multora dintre noi, putem spune ca aplicatiile online reprezinta solutii excelente, stabile, rapide si nu in ultimul rand, gratuite.
  • FontFonter va permite sa schimbati fontul text din orice site, facandu-l mai aproape de gusturile voastre. Daca indragiti Verdana iar Gizmodo este in Arial, FontFonter il schimba intr-o secunda!
  • Cu memorari.us, ca puteti seta mementouri care vor ajunge la ore stabilite pe email, messenger sau chiar telefonul mobil. Serviciul este absolut gratuit si functioneaza de minune!
  • WobZIP permite dezarhivarea unor fisiere online, fara batai de cap si aplicatii care cer serial numbere sau alte autentificari.
  • Backupify face, dupa cum ii spune si numele, backup pentru tot continutul aflat pe retelele sociale sau foto, de la facebook si pana la flickr. Serviciul are diferite conturi, cel basic fiind gratuit.
Descopera alte aplicatii pe Toxel.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.