O caprioara de la un resort din Weihai, China, a dezvoltat o obsesie pentru bere, de cand a gustat-o pentru prima oara, in septembrie anul trecut.
Potrivit Telegraph, femela a gustat bere accidental anul trecut, dupa ce chelnerita resortului unde era gazduita si caprioara a curatat mesele unor clienti.

Zhang Xiangxi a declrat, potrivit digitaljournal: "Am vazut o sticla de bere jumatate plina, asa ca am indreptat-o in joaca spre caprioara. In mod neasteptat aceasta a ridicat-o un pic si a baut toata berea dintr-o inghititura". Acum chelnerita ii da femelei caprioara toate sticlele neterminate de bere, pentru a le goli continutul.

"Caprioara a dezvoltat o dependenta fata de bere. La inceput bea jumatate de sticla, insa acumpoate bea cateva sticle la rand. Ratia sa zilnica este in jur de 2 sticle de bere", a mai declarat Zhang, adaugand ca nu-i cunoaste inca limita, insa cel mai mult a baut 4 beri.

3news a descris caprioara drept un "party animal", care refuza sa mai bea apa, de cand a dat de gustul berii, insa care ar putea cu usurinta accepta vinul, daca nu mai exista bere in stoc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.