O femeie din Texas da in judecata producatorii reality show-ului "Extreme Makeover" care ruleaza pe canalul ABC. Motivul este acela ca organizatorii emisiunii i-au anulat acesteia participarea, pe ultima suta de metri, fapt care a provocat suicidul surorii sale. Emisiunea gaseste femei a caror infatisare necesita retusuri complexe pe care realizatorii si le asuma. Invinuirile suna brutal: "Deleese e considerata urata si medicul emisiunii i-a promis ca-i poate darui un zambet hollywoodian".

Pentru a participa la show, rudele trebuiau sa sustina faptul ca participanta e "urata". Kellie, sora lui Deleese, si-a asumat sarcina si, la scurta vreme, realizatorii i-au refuzat participarea lui Deleese. Conform spuselor acuzarii, Kellie s-a sinucis pentru ca regreta cele spuse despre sora sa. Deleese cere despagubiri in valoare de 1 milion de dolari pentru tragedia pe care emisiunea a provocat-o familiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.