Doi suedezi din trei recunosc ca citesc pe ascuns SMS-urile de pe telefonul mobil al partenerului, in special cand el sau ea sunt la toaleta. Circa 64% dintre persoanele intervievate de societatea de telefonie mobila Halebop, pentru operatorul TeliaSonera, au raspuns ca supravegheaza mesajele partenerului, in principal din curiozitate. Un sfert dintre ele recunosc totusi ca gelozia este cea care le impinge sa-si arunce privirea prin mesageria partenerului.

Acest "Spionaj" telefonic are loc de obicei cand acesta se afla in baie sau la toaleta (47% dintre raspunsuri), doarme sau si-a uitat telefonul acasa. De asemenea, 64% citesc SMS-urile dupa ce partenerul se intoarce de la un restaurant sau un bar. In schimb, numai 4% trag cu coada ochiului la mesaje dupa o conferinta. Vizand sa demonstreze ca SMS-urile au schimbat modul de comunicare intre oameni, studiul indica de asemenea ca 86% dintre persoane au flirtat deja in acest mod.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.