Membrele unui club de bridge au decis sa pozeze goale, in speranta de a salva astfel un tribunal din Indiana, pus pe lista unor cladiri ce urmeaza a fi demolate.

Nimic deosebit, insa modelele au varste cuprinse intre 77 si 94 de ani. Clubul de bridge Farmland spera sa stranga 20.000 $ din vanzarea calendarului "2006 Corthouse Girls", ce include fotografii ale celor sapte membre ale clubului. Doamnele percep 12,95 $ pentru colectia de 12 nuduri. Din fiecare exemplar vandut, 5 $ intra intr-un fond destinat salvarii Tribunalului comitatului Rodolph, vechi de 128 de ani, din localitatea invecinata, Winchester.

"Pentru noi, tribunalele din Indiana au importanta pe care o are Casa Alba pentru America", a spus Ermel Gordon, in varsta de 94 de ani. Celelalte participante la inedita initiativa sunt Irina Davis-Leitch (77 de ani), Eileen Herron (86 de ani), Mary Ellen Talley (85 de ani), Garneta Amburn (85 de ani), Wanda Grove (81 de ani) si Frances Hensley (85 de ani). Ele sunt constiente ca nu pot acoperi intreaga suma pentru salvarea cladirii, insa spera ca demersul ii va stimula pe cetateni sa-si "deschida buzunarele". Machete de portelan ale cladirii acopera in mod strategic partile "fierbinti" ale doamnelor. "incercam sa aratam cat mai bine, insa suntem constiente ca nu intram chiar in standardele de la Hollywood", a adaugat Ermel Gordon.

Autoritatile locale au decis sa demoleze cladirea, ce nu poate fi salvata decat printr-o renovare ale carei costuri s-ar ridica la 6 milioane de dolari.

Goale pentru salvarea bibliotecilor

Un alt grup de pensionare din orasul Waupacaarea, statul Wisconsin, a decis sa pozeze in pielea goala pentru o cauza caritabila: de data aceasta pentru a strange fonduri necesare bibliotecilor din oras. Pensionarele, intre care cea mai in varsta a implinit 60 de ani, au editat si un calendar numit in mod sugestiv "Bibliotecarele disperate". Modelele au recunoscut ca, desi in calendar au dat impresia ca sunt goale-pusca, in realitate, fiecare purta cate ceva care sa le mascheze partile intime.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.