O femeie de serviciu din Australia a dat in judecata un hotel, sustinand ca a orbit in urma unui sarut primit din partea unui jucator de fotbal din Uruguay. La data de 19 noiembrie 2001, cand a fost sarutata, Louise Kelsey, in varsta de 58 de ani, lucra la hotelul Park Hyatt din Melbourne. Jucatorul de fotbal care a sarutat-o pe femeie facea parte din echipa de fotbal a Uruguayului, care era cazata la hotel si care urma sa joace impotriva Australiei pentru calificarile la Campionatul Mondial.

Femeia sustine ca jucatorul a flirtat cu ea, spunandu-i ca are ochi foarte frumosi, dupa care a luat-o in brate si a sarutat-o fara voia ei. Ea a declarat in fata tribunalului ca incidentul i-a agravat boala de care suferea, nistagmus - afectiune care cauzeaza miscarea involuntara a globului ocular. Avocatii hotelului nu contesta ca incidentul a avut intr-adevar loc, insa ei citeaza afirmatiile unui medic, care a precizat ca acel sarut trebuie sa fi fost "cel mai puternic sarut din istorie", daca a reusit sa cauzeze orbirea celei care l-a primit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.