Informatia ca un ministru si-a marit penisul cu o injectie cu silicon a provocat o mica criza de vara in guvernul thailandez. "Care dintre voi a fost, spuneti?", i-a luat la rost premierul Thaksin Shinawatra pe subalternii sai in timpul unei reuniuni a cabinetului. Seful guvernului a opinat ca problema "a afectat reputatia cabinetului sau deoarece stirea va face inconjurul lumii". "Nu vreau ca lumea sa creada ca membrii cabinetului sunt obsedati de astfel de lucruri", a spus Shinawatra.

Nu numai ca nu a reusit sa afle cine si-a facut "rusinoasa" operatie, dar va da si prilej de bancuri. Ministrul adjunct al sanatatii publice, Anutin Charnveerakul, declara pentru presa la incheierea reuniunii ca toti ministrii au stat cu picioarele stranse pe scaun in timpul perdafului aplicat de premierul Shinawatra. Premierul thailandez, fost colonel de politie, multimilionar si lider al partidului nationalist Thai Rak Thai, se confrunta in prezent cu o popularitate oscilanta, ca urmare a imaginii sale autoritare. O popularitate care depinde foarte mult de situatia economica a tarii si de seriozitatea executivului, foarte fragila din cauza numeroaselor scandaluri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.