Se spune ca barbatul ideal trebuie sa fie inalt, brunet si frumos, insa atunci cand vine vorba despre sotul perfect, barbatii scunzi se situeaza cu mult deasupra celorlalti... Conform unui nou studiu, publicat in revista Biological Psychology, femeile considera barbatii inalti ca fiind perfecti pentru aventuri amoroase sau relatii de scurta durata, fiind insa convinse ca barbatii scunzi sunt alegerea perfecta atunci cand vor sa se aseze la casa lor.

"Barbatii inalti si frumosi atrag de regula femeile care cauta o aventura. Totusi, pentru cele care vor altceva, lucrurile se schimba. in cazul in care un barbat este frumos si dorit, vor exista alte femei dornice sa-i atraga atentia. Pentru relatii de scurta durata, femeile cauta un partener de care sa fie atrase sexual, dar pentru relatiile de lunga durata, in care vor aparea si copii, femeile cauta un barbat docil, care sa dispuna de resurse si care sa fie grijuliu si tandru. Barbatii mai scunzi tind sa fie astfel", a declarat unul din autorii studiului, dr. Nick Neave, care a precizat ca au fost chestionate 5.000 de femei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.