Mai batrani sau mai tineri, in jur de 1.800 de barbati s-au adunat la coada rusinii in fata unui bordel din Koln pentru a participa la cea mai perversa competitie din Germania. Doua tinere au facut un pariu, castigatoare urmand sa fie declarata cea care face sex cu cat mai multi barbati intr-o singura zi. Nathalie (foto), de 19 ani, de la colegiul profesional din Dortmund, si prietena sa Tina, de 29 de ani, s-au inteles sa se intreaca pentru a stabili care din ele se poate culca cu mai multi barbati.

In acest scop, ele au inchiriat doua camere de bordel, la pretul de 150 de euro fiecare si au anuntat pe Internet ca oricine vine sa se culce cu ele va primi si 50 de euro premiu. intre barbatii care au raspuns unei astfel de invitatii "apetisante" se afla oameni cu tot felul de motivatii. Bruno, 18 ani, lucrator la serviciul clienti al companiei "American Express", a declarat ca asa poate imparti aceeasi femeie cu prietenul sau, fara sa apara neplaceri. Un elev, Marco, 18 ani, afirma ca are nevoie sa economiseasca bani pentru o pereche noua de pantofi. Frank, administrator de sistem, are 45 de ani si patru copii si spune ca in sfarsit va primi bani pentru "calitatile" sale.

Catre seara, Tina a obosit, dupa ce s-a culcat cu 52 de barbati, in timp ce Nathalie facuse pana la ora respectiva sex cu 64 de clienti. Chiar daca s-ar fi putut opri - pentru ca oricum, castigase pariul cu prietena ei, Nathalie a decis sa continue satisfacerea barbatilor aflati la coada. Ea nu a zis "stop" decat cand prin patul ei a trecut barbatul cu numarul 100. Ea insasi afirma ca nu ar fi crezut ca vor veni asa de multi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.