O olandeza in varsta de 25 de ani este suspectata ca si-a ucis patru bebelusi, pe care i-a tinut ascunsi in podul casei parintilor ei.

"O femeie in varsta de 25 de ani din Nij Beets (nord) a fost arestata miercuri (...) deoarece este suspectata de infanticid", a declarat Annette Bronsvoort, procurorul general al Parchetului din Leeuwarden (nord), potrivit MEDIAFAX.

Dupa dezvaluirile femeii, au fost descoperite, joi, patru "valize" de catre politie in podul casei in care aceasta locuia impreuna cu parintii ei. Trei dintre ele contineau "ramasitele" unor nou-nascuti, a precizat Bronsvoort.

O ancheta medico-legala a stabilit ca cea de-a patra valiza continea si ea ramasitele unui nou nascut, a anuntat ulterior Parchetul din Leeuwarden.

Ancheta va "stabili cauza decesului si va raspunde intrebarii daca bebelusii erau morti la nastere", a adaugat procurorul general.

O ancheta a fost deschisa in urma unei depozitii facute la politie, potrivit careia femeia nu avea copii, desi fusese insarcinata de patru ori, a declarat Wim van Essen, seful politiei judiciare din provincia Frise (nord).

Intrebata in legatura cu acest subiect, olandeza a raspuns ca si-a dat copiii spre adoptie, dar nu a prezentat niciun document oficial care sa confirme declartiile sale, ceea ce a condus la arestarea sa, potrivit aceleiasi surse.

Femeia a declarat ulterior ca a nascut trei copii intre 2002 si inceputul lui 2010, si a recunoscut ca i-a "pastrat" in valize separate care se afla in pod.

Parintii acesteia, care sustin ca nu stiau ca fiica lor a fost insarcinata, nu sunt considerati suspecti, a explicat Van Essen.

Un judecator a ordonat vineri prelungirea cu 14 zile a detentiei femeii, in asteptarea rezultatelor anchetei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.