Noul primar din Reykjavik, comedianul Jon Gnarr, s-a dus la Gay Pride din localitate travestit in femeie data cu ruj, cu peruca blonda si geanta de mana de culoare galben fluorescent

Cand maestrul ceremoniei a chemat pe scena pe nonconformistul ales islandez, acesta a aparut purtand o rochie frumoasa cu flori, care acoperea un bust generos, explicand ca "primarul nu a putut veni", relateaza MEDIAFAX.

Tatal a cinci copii, Gnarr, de 43 de ani, a devenit la inceputul lunii iunie, spre surprinderea tuturor, primarul capitalei islandeze dupa ce a castigat alegerile cu un partid numit "Cea mai buna parte".

  • El a promis sa fie "in primul rand un primar distractiv."

In timpul campaniei, "Cea mai buna parte" a denuntat iresponsabilitatea elitei politice si financiare a tarii, afectata de o grava criza financiara in toamna anului 2008.

Islanda a devenit, in februarie 2009, prima tara din epoca moderna care avea un lider homosexual, primul ministru Johanna Siguroardóttir.

Parlamentul islandez a legalizat la mijlocul lunii iunie casatoria de acelasi sex.

Gay Pride islandeza a inceput joi seara si se va incheia duminica, cu o defilare in Reykjavik sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.