Vi-l mai amintiti pe Wall-E? Acum puteti avea propriul robotel cu o functie similara care sa va ajute la treburile pe care nu aveti chef sa le faceti.
WowWee Roboscooper, este un robotel vesel, bucuros oricand sa-ti sara in ajutor si sa adune obiectele aruncate pe jos, pana cand ramane fara baterii. Bineinteles, device-ul este inzestrat cu o bena unde sa-si stocheze obictele colectate de pe jos. Dupa ce si-a umplut bena, el se duce intr-o locatie prestabilita si o goleste folosind vibratii.

Robotul este programat sa adune lucrurile de dimensiuni reduse si il poti coordona cu ajutorul unei telecomenzi. Potrivit Engadget, cele sase roti permit deplasare usoara in mult directii si pe mai multe tipuri de suprafete. Detectorii cu unde infrarosii din ochi au o raza de 20-30 cm, iar alimentarea se face cu sase baterii AA.

Potrivit Go4it, pretul de 70 $ este mai mult decat atractiv pentru o jucarie atat de draguta. Daca va surade ideea il puteti comanda de aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.