Mai multi angajati ai Ambasadei americane la Paris au fost supusi vineri unei examinari medicale dupa ce au intrat in contact cu un pachet suspect identificat in camera de corespondenta a Ambasadei

Trei angajati ai Ambasadei Statelor Unite la Paris au fost intoxicati vineri dupa deschiderea corespondentei, potrivit unei surse din politie, citata de TF1.

Gravitatea si natura intoxicarii nu sunt cunoscute deocamdata, potrivit NewsIn. Efective ale politiei judiciare si ale laboratorului central al Prefecturii politiei s-au deplasat la fata locului, relateaza Le Point.

  • Cel putin doi angajati ai Ambasadei SUA la Paris sunt examinati medical

Potrivit BBC, cel putin doi angajati au intrat in atentia medicilor dupa ce au deschis corespondenta in sediul ambasadei, dar deocamdata nu sunt disponibile alte detalii. "Nu avem niciun indiciu ca cineva este in pericol sau este ranit", a spus purtatorul de cuvant al Ambasadei, Paul Patin. Politia desfasoara o ancheta, a adaugat el.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.