Un barbat din Calarasi a incercat sa se sinucida, taindu-se la gat cu un cutit, intr-un autocar plin cu calatori care venea din Spania si se indrepta spre Ramnicu Valcea,
Incidentul a avut loc in timp ce autocarul tranzita judetul Arges, pe DN7 Pitesti - Rm. Valcea. Potrivit NewsIn, barbatul in varsta de 41 de ani si-a provocat rani grave, sectionandu-si traheea si vase de sange. Soferul autocarului a oprit imediat, iar barbatul care s-a automutilat a primit ingrijiri medicale de la o ambulanta din Gorj care se indrepta spre Bucuresti cu un pacient.

Barbatul a pierdut mult sange, insa cadrele medicale au reusit sa-l stabilizeze. Calatorul a fost preluat de o ambulanta din Arges, care l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

"Pacientul are interesare de trahee si de vase. Este stabil si constient"
, a declarat medicul de pe ambulanta. Potrivit autoritatilor, deocamdata nu se cunosc motivele care l-au determinat sa recurga la acest gest, nefiind exclusa posibilitatea ca barbatul sa aiba probleme psihice. Autoritatile din Arges vor incerca sa o contacteze pe sotia barbatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.