Tinerele din ziua de azi au inceput sa devina din ce in ce mai dependente de retele virtuale de socializare, potrivit unui studiu recent realizat de catre Oxygen Media si Lightspeed Research.
Studiul realizat pe 1.605 de femei ce folosesc platforma de socializare online Facebook, in perioada mai-iunie 2010, se doreste a fi o tentativa de a distruge obiceiurile media.

Potrivit Mashable, studiile se refera strict la social media, iar femeile vizate de cercetare, cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani sunt concentrate strict pe activitatea pe care acestea o inregistreaza pe contul de Facebook. 57% dintre acestea au marturisit ca vorbesc mai mult cu prietenii online decat interactioneaza fata in fata. 39% dintre ele se auto-declara dependente de Facebook, in timp ce 39% dintre femei isi verifica pagina de Facebook, dimineata inainte de a se spala pe dinti sau a servi micul dejun.

Alte statistici iteresante despre femei si frecventa lor pe Facebook:

  • 21% dintre femei stau pe Facebook in timpul noptii
  • 63% il folosesc ca si un instrument de comunicare
  • 42% considera ca este ok sa posteze poze cu diverse detalii despre viata lor
  • 79% considera ca e un lucru normal sa se sarute in poze
  • 58% folosesc Facebook-ul pentru a-si monitoriza falsie prieteni
  • 50% dintre femei au ca prieteni persoane pe care nu le cunosc

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.