Stiti ce este cel mai impresionant? Ca Lisa nu si-a vazut niciodata creatiile...
Potrivit Yuppy, pana in 1993, Lisa Fittipaldi avea o viata absolut normala, cu un loc de munca mai mult decat respectabil si o sanatate de fier. Intr-o zi, s-a trezit asa cum se trezeste orice om, dorind sa se bucure ca poate vedea, ca lumea e atat de frumoasa, ca familia e langa ea, ca la serviciu o asteapta o multime de prieteni.

In viata insa, lucrurile pot lua brusc intorsaturi ciudate. Lisa, fara sa fi gresit cu ceva pentru a merita aceasta nenorocire, a constatat ca nu mai poate vedea clar obiectele din masina si luminile de la semafor. Vederea i s-a deteriorat in numai cateva zile si, chiar dupa interventii chirurgicale si consultari oftalmologice facute de specialisti, a ramas complet fara cel mai important simt. E greu sa te trezesti brusc intr-o lume neagra, in care pana nu demult culorile faceau legea. Pare, la inceput, o lupta uriasa cu sine si cu tot mediul inconjurator. Lisa s-a luptat intens si, dupa aproape doi ani, a reusit sa se impace cu noul statut. S-a impacat chiar mai bine decat si-ar fi imaginat.

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.