Et creativum, et amuzantum. In alta ordine de idei, iata cat de cool te poti misca in zilele noastre!

Oamenii sunt interesati tot timpul de optiuni. In ceea ce priveste industria automobilistica in special si transportul in general, nu avem cum sa privim cu nonsalanta haosul din jurul nostru, nebunia iscata de consumul de petrol, poluarea, aglomeratia, injuraturi din trafic, accidentele. Oamenii nici nu vor parca sa se mai suie pe o bicicleta si e trist cand ajungi prin anumite orase europene si vezi ca la ei chiar se poate. Multi vin la serviciu pe biciclete si lasa masinile acasa... Fruntea jos si mergem mai departe.

Am vazut ca initiative exista, si conceptele ingenioase apar tot timpul [Urban transport: 12 vehicule inovatoare]. Ne desprindem putin de faza de concept si va invitam acum sa vedeti sase mijloace de transport moderne, trasnite, creative, amuzante.

Powerisers au aparut ca o forma de divertisment, ca o evolutie de la (deja) banalele role si ca o evolutie a Pogostick-ului. Sunt practic niste arcuri care se fixeaza de picioare si transforma purtatorul intr-un cangur, permitand o deplasare cu urcusuri si coborasuri rapide. Ca-n viata. Iata si demonstratia unui profesionist:

Ce poate fi mai placut decat sa te asezi pe scaun intr-un pub plimbator? Savurezi o bere, vizualizezi un meci de fotbal si schimbi putin si privelistea, cu ajutorul pedalelor...Cine vrea sa de-a o tura cu PedalPub, trebuie sa ajunga in Minnesota. Si ar face bine sa aiba si vreo 200$ in buzunare, deoarece atat costa o ora de sedere | plimbare cu PedalPub.

Click aici pentru a descoperi si alte metode traznite de deplasare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.