Google introduce o noua politica interna. Compania ii va recompensa suplimentar pe angajatii homosexuali care au un parter de viata.

In Statele Unite un angajat isi poate trece in planul de asigurari de sanatate si sotia sau sotul, fiind astfel scutiti de un impozit federal. Cuplurile casatorite nu trebuie sa plateasca impozitul pentru aceste beneficii oferite de companii. Apare insa o problema la cuplurile de homosexuali care nu se pot casatori, in anumite state, acestia trebuind sa plateasca impozitele, scrie Realitatea.

Prin noua politica propusa de Google, heterosexualii nu beneficiaza de aceasta facilitate pentru ca au optiunea de a se casatori, spre deosebire de homosexuali.

Google nu este prima companie care sa implementeze o asemenea masura. Hotelul Kimton si un lant de restaurante din SUA ofera deja salarii mai mari angajatilor homosexuali cu un partener de viata. Masura este retroactiva pentru data de 1 ianuarie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.