Site-ul de socializare Facebook este subiectul peliculei "The Social Network" care va fi lansata in luna octombrie in regia lui David Fincher, realizator cunoscut pentru peliculele "Se7en", "Zodiac" si "Panic Room".

"The Social Network" este realizata de studiourile Sony/Columbia Pictures, care au inceput in acest weekend promovarea peliculei, prin lansarea primului poster.

Cinefililor le este atrasa atentia asupra filmului prin textul "Nu poti ajunge sa ai 500 de milioane de prieteni fara sa-ti faci si cativa dusmani", dar si prin imaginea prezentata - fotografia actorului din rolul principal, Jesse Eisenberg, in care acesta este prezentat intr-o postura "horror", scrie NewsIn.

Din distributia peliculei, descrisa pe Internet Movie DataBase ca fiind o drama care spune povestea fondatorilor Facebook, mai fac parte actorii Rashida Jones, Joseph Mattello, dar si cantaretul Justin Timberlake.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.