Coreea de Nord a anuntat ca a creat un suc care pe langa faptul ca poate spori capacitatea mentala prin multiplicarea materiei cenusii, poate stopa efectul de imbatranire a pielii.

Potrivit Agentiei Coreene de Stiri (Korean Central News Agency - KCNA), sucul anti-oxidant "protejeaza pielea de riduri si pete cauzate de varsta inaintata si poate preveni boli geriatrice precum hemoragiile cerebrale, infarctul miocardic si comotiile cerebrale, prin eliminarea materiei acide inutile in timp", relateaza Wierd Asia News.

The Telegraph scrie ca mix-ul "magic" contine 60 de tipuri de "microelemente" extrase din peste 30 de specii de plante, iar combinatia imbunataste activitatea cerebrala, cel mai probabil datorita "multiplicarii celulelor din creier". Insa modul exact in care actioneaza acest "elixir" ramane un mister, mai ales luand in calcul faptul ca KCNA a omis sa anunte numele acestui produs sau momentul in care va fi gasit in galantare.

Totusi, agentia de stiti nord coreeana sustine ca sucul minune a fost bine primit de chinezi, germani si alti oameni de afaceri la un targ din Pyongyang din luna mai. Mai mult decat atat, KCNA a citat un manager, Jong Song Ho, care ar fi incercat sucul si l-ar fi gasit "eficace pentru angajatii din centralele termice, industria metalurgica si institutiile medicale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.