Fie cauti cea mai apropiata benzinarie, fie incerci sa-ti creezi propriul combustibil din Cola dietetica si Mentos. Alegerea iti apartine!
Reactia chimica dintre cele doua produse a avut puterea de a propulsa pe o distanta destul de scurta ce e adevarat, acest dispozitiv creat de acesti "oameni de stiinta", potrivit Toxel. Asa ca ati face bine sa aventi intotdeauna la voi o sticla de Cola si un tub de Mentos in caz ca ramaneti fara combustibil in rezervor. Totusi, indicat ar fi, sa nu incercati fara ajutorul unor specialisti.

Dupa ani de munca asidua in laborator, in sfarsit, doi specialisti, Fritz Grobe si Stephen Voltz au reusit sa puna in miscare o masina cu ajutorul a 108 sticle de Cola si 648 de bomboane cu menta Mentos. Desi, experimentul pare amuzant si usor de realizat, baietii va sfatuiesc sa nu incercati asta la voi acasa.

3D - The Coke Zero & Mentos Rocket Car



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.