Un milkshake ce contine 2.000 de calorii se afla in topul celor mai nocive bauturi din lume, intocmit de catre revista Men's Health.
Potrivit Reuters, un milkshake ce contine 2.010 calorii este echivalentul a 68 de bucati de bacon sau a 30 de biscuiti cu ciocolata, aceasta bautura plasandu-se pe podiumul celor mai "rele" bauturi din America. Topul a fost realizat de catre revista pentru barbati Men's Health si contine 20 de bauturi pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le evite.

Milkshake-ul Cold Stone PB&C, realizat din unt de arahide, inghetata de ciocolata si lapte, contine 68 de grame de grasimi saturate si 153 de grame de zahar, potrivit detaliilor nutritionale, afisate pe situl companiei care-l comercializeaza. "In termeni de grasimi saturate, sa bei un asemenea milkshake inseamna sa inghiti pe nemestecate 68 de fasii de bacon", scrie Men's Health.

Pe locul doi, in lista bauturilor nocive se afla un alt milkshake Smoothie King Peanut Power Plus Grape, ce are ca ingrediente unt de arahide, suc de struguri, banane, proteine din soia, lapte fara grasimi, miere si Turbinado, insumand un total de 1.498 de calorii si aceeasi cantitate de zahar ca si 20 de biscuitei cu ciocolata si unt de arahide.

In fine, "bronzul" celor mai rele bauturi produse vreodata de americani, este castigat de milkshake-ul comercializat de McDonalds, Triple Thick Chocolate Shake, care aduna 1.160 de calorii si este echivalent cu 13 placinte cu mere produse in acelasi restaurant.


Purtatorul de cuvant al companiei Cold Stone Creamery, a declarat ca exista totusi si o varianta cu mai putine calorii a bauturii, care reduce din grasimi, insa aceasta ii scapa de consumatori de doar 110 calorii.

Click aici pentru TOP 20 Cele mai "Rele" bauturi din America.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.