Daca pentru unii barbati soacra este cel mai mare cosmar al lor, pentru britanicul Alan Monk lucrurile stau cu totul altfel.

In urma cu 25 de ani, Alan, in varsta de 55 de ani, s-a casatorit cu soacra sa Valerie si acum se pregatesc sa sarbatoreasca nunta de argint. Si mai ciudat este faptul ca fosta sotia a barbatului locuieste cu cei doi.

"Oamenii credeau ca relatia noastra nu va dura, dar am demonstrat contrariul. Valerie a fost o soacra model, dar este mult mai buna ca sotie.Am auzit atat de multe glume cu soacre incat le-am pierdut sirul. Dar nu ma intereseaza. Inca sunt foarte indragostit de ea si a contat foarte mult faptul ca Jeanette, fosta mea sotie, a acceptat relatia dintre mine si mama ei
", a declarat britanicul pentru News of The World.

Cei doi s-au cunoscut in 1976, cand Alan s-a casatorit cu Jeanette, fiica actualei sale sotii, cu care are doi copii, Stewart si Shelley. In 1983 au hotarat sa divorteze si Alen s-a mutat in casa soacrei sale.

“Nu au existat faze de genul sarutari sau flirturi prin bucatarie, dar stiam ca e ceva acolo, simteam ca e”, a spus Valerie.

Incetul cu incetul cei doi au inceput sa se indragosteasca si la un moment dat i-au marturisit lui Jeanette ca vor sa se casatoreasca iar aceasta nu numai ca le-a dat acceptul ei, ba chiar le-a cerut sa fie domnisoara de onoare.

Ca sa se poata casatori, Alan si Valerie au fost nevoiti sa apeleze la Parlamentul Britanic pentru a obtine anularea unei legi vechi de 400 de ani care interzicea ca ginerii sa se insoare cu soacrele lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.