Fostul presedinte american Bill Clinton care s-a aflat la sfarsitul saptamanii trecute la Nairobi, in cadrul turneului sau african ce are ca scop lupta impotriva SIDA, nu s-a gandit, nici de data aceasta sa-i dea un raspuns unui kenian in varsta de 36 de ani care ii oferise, in urma cu cinci ani, 20 de vaci si 40 de capre pentru mana fiicei fostului lider al SUA, Chelsea Clinton. Godwin Kipkemoi Chepkurgor, consilier municipal la Nakuru, un mare oras kenian, asteapta inca un raspuns la o scrisoare din 2000, in care o cerea in casatorie pe Chelsea.

Acest inginer de sisteme electrice a decis sa ramana celibatar pana va obtine un raspuns de la fostul nr. 1 mondial. In 2000, Godwin a depus si o scrisoare la ministerul kenian al Afacererilor Externe, in care cerea o intrevedere cu Clinton. Nici la acest demers nu a primit vreun raspuns, doar vizita serviciilor de securitate keniene la parintii sai, pentru a-i chestiona asupra insolitului sau demers.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.