Toata lumea indrageste aplicatiile gratuite si cauta inlocuitori pentru soft-urile complexe, care costa sute de dolari. Insa acestea pot fi inlocuite cu succes de variante GPL, freeware, care se descurca de minune atunci cand noi avem anumite sarcini de indeplinit. Toxel va propune 15 aplicatii, toate gratuite si destinate platformei Windows.
  • MyPaint este o aplicatie fullscreen pentru editare foto si compozitii de novo. Are o multime de optiuni pentru efecte, pensule updatabile, suport pentru tablete cu nivel de presiune diferit sau display-uri touchscreen. Cu siguranta nu poate inlocui Photoshop-ul, insa MyPaint este excelent pentru editari mai simple. Download!
  • Speed Dial este un extension pentru Google Chrome, care imbunatateste pagina de start a browser-ului, permitand alegerea de logo-uri si URL-uri pentru fiecare website preferat. Download!
  • Free Audio Editor o sa va ajute destul de mult, mai ales daca voiati sa scoateti coloana sonora dntr-un clip YouTube si nu gaseati o solutie potrivita. Aplicatia suporta o multime de formate output, de la mp3 si pana la ogg. Download!
  • CombineZM va permite sa combinati mai multe fotografii, realizand o compozitie noua care pare facuta in mod macro, insa de fapt este generata automat. Download!
  • Dexpot adauga in Windows 7 preview Aero like pentru desktop-uri. Download!

Click aici pentru a descoperi alte 10 aplicatii gratuite!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.