Centrul de Scufundari din Vladivostok are un nou membru: catelul Boniface, care va fi de folos in descoperirea si colectarea de probe.
Cu ocazia aniversarii a 15 ani de la inaugurarea Colegiului Maritim din Vladivostok, scafandrii l-au convins pe seful Centrului sa decoreze un nou membru. Asadar, soricarul Boniface, a primit un costum pentru a explora adancimile, scrie agentia de stiri Ria Novosti.

Pentru investigatiile marine subacvatice, seful scafandrilor din Vladivostok, Sergei Gorbunov, i-a atasat la casca un dispozitiv video si un tub de oxigen, declarand ca patrupedul va fi foarte util in explorarea celor mai ascunse locuri din mare.

Acesta a mai adaugat ca aceasta masura este binevenita in conditiile in care pe Marea Japoniei, de langa Vladivostok, au loc multe reglari de conturi, traficul de droguri atingand un nivel ridicat.

Cainele de 4 ani a trecut cu bine primele probe de scufundari, colegii lui bipezi spunand ca Boniface este nascut pentru aceasta meserie. Insa lansarea lui in apa va fi preintampinata de cateva cursuri de inot intr-o piscina speciala, pentru a-l familiariza cu dispozitivele atasate si costumul de scafandru.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.