Toti se gandesc la acest lucru, insa foarte putini au curajul sa-l faca. Tu de ce parte a baricadei te afli?

Potrivit unui studiu realizat de companie de cercetare online, eResearch Corp, pentru a afla in ce masura locul de munca favorizeaza relatiile dintre angajati s-a ajuns la concluzia ca sexul la birou este unanim considerat incitant.

Aproape jumatate dintre respondenti, (persoane cu varste cuprinse intre 18-64 de ani), considera ca sexul la locul de munca este incintant, totusi 31% nu ar face sex in timpul serviciului. In ceea ce priveste repartitia pe sexe femeile declara ca nu ar face sex la locul de munca, in timp ce barbatii sunt de parere ca este incitant. 69% dintre persoanele care cred ca sexul practicat la locul de munca este placut afirma ca au facut deja sex la job. O buna reprezentare printre cei care declara ca nu ar face sex la locul de munca o au femeile si persoanele implicate intr-o relatie.

Conform declaratiilor, femeile au tendinta de a se implica in relatii amoroase cu sefii, in timp ce barbatii au tendinta sa se „cupleze” cu subalternele.

Cine isi dezvaluie aventura mai repede?

Conform declaratiilor, relatiile de la locul de munca sunt descoperite in 37% dintre situatii. In cazul barbatilor care declara ca au facut sex la job, aceasta aventura este aflata in aproximativ o treime dintre situatii. In cazul femeilor, insa, procentul colegilor care afla de escapada dintre colegi este mai mare decat in cazul barbatilor. Mai mult de jumatate dintre aceste relatii se termina in mod amical. In 27% dintre situatii relatia a fost, in final, oficializata. Barfa este cea mai intalnita reactie la locul de munca in cazul in care relatia dintre doi colegi este descoperita.

Frumosi fara efort

Respondentii se arata preocupati de aspectul personal, insa nu obisnuiesc sa frecventeze salile de sport. Femeile acorda o importanta mai mare aspectului personal decat barbatii. Ele sunt mai atente atat la alimentele consummate, cat si la sfaturile specialistilor in moda.

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

Citeste si: [Sexul, cea mai buna metoda de slabit!]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.