O eleva din municipiul Vulcan a ajuns la urgenta, miercuri, dupa ce n-a mai reusit sa-si extraga din ureche o casca cu ajutorul careia a copiat la proba scrisa la limba romana din cadrul admiterii la liceu.
Fata, in varsta de 16 ani, a cumparat cu 50 de euro, de pe internet, o casca minuscula care se lipeste pe timpan si cu ajutorul careia putea auzi de la un complice, aflat in afara clasei, toate rezolvarile la proba de marti. Dupa examen, fata nu si-a mai putut scoate dispozitivul din ureche si incepuse sa aiba dureri. Speriata, ea a mers la Spitalul municipal Vulcan, unde a cerut ajutorul medicilor, scrie NewsIn.

"A fost destul de complicat, pentru ca difuzorul era lipit de timpan. A trebuit efectuata o spalatura si apoi am extras-o cu o pensa”, a declarat medicul Mihai Preda.

Elevii de clasa a VIII-a au sustinut, marti, prima dintre cele doua probe scrise din cadrul admiterii la liceu, cea de limba si literatura romana, urmand ca pe 12 mai sa sustina proba la matematica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.