Din ce in ce mai multe femei se plang ca gadgeturile moderne le distrug viata sexuala, partenerii lor folosindu-si Blackberry-ul sau iPhone-ul chiar si in dormitor.
Mai mult de un sfert dintre femei (28%) sustin ca emailul si internetul le distrug viata sexuala, dand vina in principal pe telefoanele care devin extensii ale mainilor sotilor lor. Alti factori care intervin, din nefericire, in viata de cuplu sunt programul incarcat de la munca (55%), oboseala (83%) si un stil de viata mult prea alert (74%).

Potrivit telegraph.co.uk, studiul realizat de catre firma de produse farmaceutice Bayer prezinta dovezi clare ca majoritatea femeilor sunt nemultumite de viata lor sexuala din utima decada. Mai mult de 1 din 2 femei (51%) se simt sexy la 30 de ani si considera ca aceasta varsta este apogeul vietii lor sexuale, iar 2 din 3 (66%) sustin ca au facut cel mai mult sex la 20 de ani.

Acelasi studiu arata 1 din 3 femei nu preiau niciodata initiativa si il lasa mereu pe partener sa faca prima miscare. In plus mai exista si categoria femeilor care sunt terifiate de gandul de a ramane insarcinate, motiv care le inhiba activitatea sexuala la 1 din 10 femei.

Pentru 4 din 10 femei e nevoie de un simplu compliment ca sa aiba chef de sex, in timp ce 1 din 3 sustine ca daca femeile ar avea mai mult timp pentru ele, si-ar imbunatati cu siguranta viata sexuala. Din pacate, mai mult de o treime dintre femei sustin ca nu s-au simtit sexy de mai bine de o luna, iar 14% spun ca nu s-au simtit sexy niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.