Fundatiei Light into Europe Romania a fost premiata de catre Centrul financiar londonez City of London si Lordul Primar, Alderman Nick Anstee, pentru recunoasterea contributiei deosebite la dezvoltarea serviciilor sociale din Romania.
Premiul special, in valoare de 500 de lire sterline, a fost acordat pentru recunoasterea contributiei deosebite la dezvoltarea serviciilor sociale din Romania, reprezentand un suport pentru sustinerea proiectelor viitoare.

Nominalizarea pentru acest premiu a fost facuta de Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Robin Barnett, care cunoaste foarte bine situatia persoanelor cu deficiente senzoriale. “Doresc sa felicit Fundatia Light into Europe pentru activitatea sa deosebita in domeniul asistentei copiilor cu dizabilitati senzoriale. Sunt convins ca sprijinul acordat de Fundatie inseamna o schimbare fundamentala pentru tinerii si copiii dezavantajati, care devin astfel membri activi ai societatii.”, a declarat acesta.

Light into Europe
este o fundatie de caritate fondata in anul 1986 in Marea Britanie, care si-a inceput activitatea prin servicii de asistenta umanitara si evacuare medicala pe calea aerului in tarile din Estul si centrul Europei. Din 1990 a fost prezenta si in Romania, desfasurandu-si munca in spitale, orfelinate si scoli de pe teritoriul tarii, cu programe de pregatire medicala si sociala, echipamente medicale si medicamente.

Din 2004, Light into Europe a inceput in Romania dezvoltarea de proiecte dedicate copiilor si tinerilor cu deficiente senzoriale. In acest moment, fundatia are in derulare programe de sprijin educational si de pregatire pentru viata profesionala a acestora, cu scopul de a imbunatati calitatea vietii copiilor si tinerilor cu deficiente de auz sau de vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.