Ce-ati zice sa va petreceti concediul sub pamant, in primul hotel din lume partial ingropat, realizat din materiale 100% ecologice?
Matteo Thun, un arhictect originar din Milano, Italia, a avut ideea crearii ineditului hotel KlimaHotel in Bozen, o copie fidela a Bella Vista Trafoi.

Designul hotelului consta in 11 hosteluri individuale create din materiale ecologice, provenite de la producatori locali, evitandu-se astfel poluarea cu transportul acestora pe distante mari. In plus, potrivit go4it, inginerii si arhitectii au gasit solutii pentru ca toate camerele sa se poata auto-sustine din punct de vedere energetic, folosind energia geotermala la incalzite si racire.

Potrivit ecofriend.org, hotelul va fi construit undeva in creierii muntilor, in nordul Italiei si va fi gata pana la finele anului 2011. Turistii se vor bucura de aerul curat de afara si de camerele underground atat vara, cat si iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.