Joaca-te online sase titluri clasice, nemuritoare.
  • Pacman
Devoratorul galben de puncte ne-a marcat copilariile, ajungand acum sa fie imprimat pe tricouri, pe cladiri, pe rechizite. Jocul a fost produs in 1980 de catre Namco, fiind importat apoi si in SUA de Midway. Popularitatea a fost uriasa, venind imediat intr-o America de Nord dominata de catre Space Invaders.
  • Duck Hunt

Acest joc este probabil stiut de multi gratie consolelor facute de catre chinezi, incercand desigur sa copieze Nintendo. Pistolul era conectat si impuscatul ratelor putea incepe. Imediat, veneau si parintii, spunandu-ne ca o sa stricam televizorul...

  • Space Invaders

Tomohiro Nishikado l-a proiectat in 1978 si lumea era la picioarele lui. Pentru ca nu avea o platforma tehnica buna, Nishikado a conceput si acele console voluminoase, dotate cu monitor si controllere care astazi trezesc nostalgie. Space Invaders este in top arcade games, detinand un record Guinness.

Click aici pentru a descoperi alte 3 jocuri online gratuite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.