O banca locala japoneza va introduce jocuri de noroc de tipul jackpot in bancomatele sale pentru ca utilizatorii sa "simta putina adrenalina" cand efectueaza tranzactiile financiare obisnuite. La fel ca si in cazul jocurilor clasice cu fise din cazinou, utilizatorul bancomatelor bancii Ogaki Kyoritsu din orasul Ogaki (vest) va trebui sa apese pe butonul stop pentru a opri defilarea aleatorie a cifrelor pe ecran.

Daca obtine numarul 777, comisionul de utilizare a ATM-ului, luat de banca, in valoare de circa 105 yeni (0,77 euro), ii va fi rambursat. El va putea sa castige, de asemenea, un premiu special de 1.000 de yeni (platibil la ghiseul bancii) daca numarul 777 este insotit de o mentiune speciala (Gold sau Super Gold). Probabilitatea de a castiga 105 yeni este de unu la 10, iar aceea de a pune mana pe jackpot este de unu la 500.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.