Un oficial a fost arestat in China dupa ce a acceptat mita pentru a-si putea pune in aplicare planul de a avea relatii sexuale cu pana la 800 de prostituate.

Oficialul de 47 de ani din Anqing a fost denuntat de sotia sa, luna trecuta, dupa ce aceasta a descoperit jurnalul sotului, ce continea detalii despre viata sa sexuala secreta si despre mita primita, potrivit Dahe Daily, citat de AFP.

De asemenea, barbatul a filmat unele dintre aventurile sexuale, dar inregistrarile au fost pana la urma gasite de politie. "Era ocupat opt ore pe zi incercand sa obtina mita, iar alte opt ore cauta aventuri sexuale", a spus procurorul, conform NewsIn.

In insemnarile din 2003, barbatul si-a prezentat planul de a avea relatii sexuale cu cel putin 56 de femei pe an, avand in acelasi timp doua amante "din familii respectabile". Pentru a reusi, barbatul scria ca avea nevoie, doar in respectivul an, de pana la 14.600 de dolari mita, de cinci ori mai mult decat salariul sau pe un an.

In anii urmatori, barbatul a urcat in ierarhie la munca, a inceput sa primeasca sume tot mai mari ca mita si a inceput sa se culce cu tot mai multe femei, mai ales ca cei care il mituiau pentru a obtine diverse avantaje aflasera despre obsesia sa.

Potrivit ziarului, oficialul a recunoscut ca a cheltuit sute de mii de yuani pentru sex.

Barbatul sustine in jurnalul sau ca s-a culcat cu cel putin 500 de femei si visul sau era de a intretine relatii sexuale cu 600 pana la 800 de femei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.