Descopera 9 evadari absolut incredibile, pe care trebuie sa le stii!
  • In 1979, Berlinul era inca separat de celebrul zid si multi isi doreau sa treaca din est spre vest, chiar daca incercarile lor erau de multe ori descoperite, sfarsind sub gloantele garzilor. In luna iulie a acelui an, doi buni prieteni s-au gandit ca pot lua calea aerului pentru a-si implini visul. Ei erau Hans Strelczyk si Gunter Wetzel, primul fiind un mecanic destul de priceput. Pe data de 4, balonul era construit din lenjerii de pat din matase si un arzator destul de primitiv, insa functional. Cum nevasta lui Wetzel se imbolnavise grav, mecanicul a decis sa incerce inventia. Desprinzandu-se de sol dintr-o pajiste aflata la 40 de kilometri de Berlin, familia lui Strelczyk a inaintat fara probleme pentru un timp, insa arzatorul de propan a cedat, coborandu-i tot in partea de est. Pe 16 septembrie, toti erau gata de o noua incercare. Aveau un nou balon facut din 60 de cearceafuri si un motor reconditionat. Zborul a durat 30 de minute, ajungand la peste doi kilometri altitudine. Toti stateau pe o placa metalica ce tinea loc de nacela, erau inghetati si speriati. Cand au reusit sa aterizeze, un ofiter le-a dat vestea cea mare: ajunsesera in partea de vest a Berlinului!
  • In 1851, mexicanii i-au ucis mama, sotia si cei trei copii. Geronimo nu putea sta cu mainile in san, hotarand sa se razbune. La numai 22 de ani, indianul Apache rasarea parca din pamant, ferindu-se de gloante si sarind cu cutitul peste soldati. Toti erau inspaimantati de abilitatile indianului, spunand ca are puteri supranaturale. In scurt timp s-a initiat o cautare uriasa a lui Geronimo, la care au participat aproximativ 10000 de soldati. Indianul a fost incercuit langa muntele Robledo, intrand impreuna cu tribul sau intr-o pestera despre care se stia ca are o singura iesire, care era fireste aceeasi cu intrarea. Soldatii au blocat-o, o parte din ei intrand dupa indian. Nici urma de Geronimo! Acesta a aparut peste cateva zile la mai multi kilometri distanta de munte. Nici pana astazi nu a fost gasita o alta iesire din acea pestera...
Click aici pentru a descoperi alte evadari fantastice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.