Fostul premier britanic Tony Blair si sotia sa au declansat o alarma de incendiu cand au incercat sa pregateasca micul dejun la casa lor de la tara, a declarat un purtator de cuvant al pompierilor, care au trimis patru masini la fata locului, relateaza AFP.
Blair si sotia sa Cherie au incercat sa prajeasca paine sambata dimineata, la locuinta lor din secolul al XVII-lea din Wotton Underwood, situata in sud-estul Angliei, cand alarma de fum s-a declansat, potrivit NewsIn.

In conditiile in care casa se afla pe lista oficiala a cladirilor de interes istoric, alarma este conectata automat la statia locala de pompieri, a explicat purtatorul de cuvant al fostului premier.

"Familia Blair gatea micul dejun cand alarma de fum s-a declansat", a spus el. "De fapt a fost numai fum, fara foc, dar pana cand (Cherie - n.red.) Blair a sunat la pompieri pentru a le spune ca nu este nevoie sa vina, acestia erau deja pe drum", a adaugat el. "Totul destul de jenant, iar ea le va trimite, cu siguranta, o nota de multumire", a precizat purtatorul de cuvant.

Pompierii au anuntat ca trei masini ajunsesera deja la fata locului, iar o a patra era pe drum, cand s-a dovedit ca alarma este falsa. "Cand au ajuns acolo, era de fapt niste paine arsa care declansase alarma, asa ca a fost un incident mai mic decat se temusera initial", a afirmat purtatorul de cuvant al serviciului. "Fumul a fost scos cu un ventilator, iar pompierii au oferit niste sfaturi privind masurile de siguranta impotriva incendiilor", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.