Scenariul noului film din seria "Harry Potter" a fost uitat de echipa peliculei intr-un bar de langa studiourile britanice Leavesden, la aproape 30 de kilometri de Londra. Studiourile Warner Bros au anuntat declansarea unei anchete care sa elucideze circumstantele evenimentului.
Cele 118 pagini de text, in care apar modificari spectaculoase fata de cartea scrisa de J. K. Rowling, aveau statutul de document confidential, potrivit NewsIn.

Filmul realizat dupa acest scenariu, intitulat "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I", va fi lansat in SUA pe 19 noiembrie.

Pierderea scenariului ar putea fi interpretata si drept o strategie de marketing, care sa mareasca interesul in jurul filmului si, implicit, potentialul de incasari al acestuia. Acelasi lucru s-a intamplat inainte de lansarea peliculei "Harry Potter and the Order of the Phoenix" (2007), cand paginile cu scenariul au fost ratacite, voluntar sau nu, pe o autostrada tot din Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.