Toata lumea da vina pe soferi si pe trafic. Nimeni nu se gandeste ca la randul lui este un sofer, 4 roti si o teava de esapament, care face parte din acelasi trafic. De 2-3 ori pe zi, 5 zile pe saptamana.
Solutia cea mai buna pentru evitarea traficului exasperant la orele de varf ar fi bicicleta. Asta daca Bucurestiul ar fi la fel de bine organizat ca Amsterdamul. Si cum nu speram ca se va apropia prea curand de raiul olandez al bicicletelor, fiecare dintre noi am putea lasa din cand in cand masina acasa si apela la transportul in comun.

Intr-un gest de constiinta puternic ecologica Cu masina.net se adreseaza soferilor, in cadrul unui gest social, pentru oras si ecologic, pentru creierul si plamanii tuturor: dragi soferi, grupati-va, impartiti masina personala, invitati alti soferi la voi in masina.

Cum functioneaza Cu masina.net?

Intri pe site si dai un anunt. Daca vrei sa iti lasi masina acasa, dai un anunt ca pasager. Altfel dai un anunt in care esti dispus sa primesti colegi de trafic la tine in masina. Cu o miscare semnificativa a oamenilor in aceasta directie, fiecare dintre noi poate curata traficul la orele de varf, intr-un mod civilizat. Participati si voi?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.